FAQ


De meest gestelde vragen kun je op deze pagina gemakkelijk terugvinden. De vragen zijn verdeeld in een drietal categorieën (onze service, betalingen en voorwaarden, contact).

Onze service

Om het je makkelijk te maken hebben we ervoor gezorgd dat de site eenvoudig en snel werkt. Kies een van de profielen en je gaat naar de productcatalogus waar de navigatie je door het hele assortiment voert. Je kunt ook een trefwoord of bestelnummer invoeren in het vakje met de loep. Zo komt je snel bij het gewenste artikel. Prijzen en levertijden worden per product vermeld. Klik op het product en je krijgt een vergrote weergave. Bij ‘toevoegen aan mijn aanvraag’ kun je bestellen of meer info krijgen.

Je kunt kiezen uit meer dan 25.000 producten. Deze zijn afgestemd op de eisen en wensen van onze zakelijke klanten. Naast accessoires en bouwbeslag zijn er vele materialen aanwezig die worden toegepast in de productie, montage en onderhoud van metalen ramen, deuren en gevels. Je zult bij ons niet gauw ‘nee’ horen. Wij helpen je altijd verder met een gedegen advies en we weten vrijwel altijd een oplossing te vinden voor je vraag. Probeer het.

Wij praten liever over investeringen. De kosten zijn laag vergeleken bij het jarenlange rendement dat je met onze kwaliteitsproducten hebt. De prijzen op de site zijn netto, exclusief BTW. Bij bestellingen van pakketten beneden € 350 excl. BTW, worden transportkosten berekend. Deze zijn afhankelijk van het gewicht van de zending. Voor vracht met een lengte tussen 2 en 6 meter zijn onze lengtevracht tarieven van toepassing. Vanaf € 2.500 excl. BTW zijn de leveringen franco huis.

Stuur ons een aanvraag via het contactformulier. Onze afdeling verkoop neemt contact met je op. Geregistreerde zakelijke klanten komen in aanmerking voor deze service die vele voordelen biedt die nodig zijn bij projecten.

Ook jij kunt bij ons kopen. Het assortiment is uiteraard primair opgezet voor de zakelijke klanten van Sanoco. Dat zijn aluminium- en stalenramen- en deurenfabrikanten in Nederland en België. Maar ook aannemers, ijzerwarenzaken, onderhouds- en PKVW bedrijven zijn van harte welkom. Zelfs als particulier kun je rechtstreeks producten aanschaffen bij Sanoco.

Ook jij kunt kopen bij Sanoco. Als particuliere klant of niet geregistreerde zakelijke klant reken je vooraf af via factuur of met iDEAL. Je krijgt van ons een pro-forma factuur per fax, e-mail of post als je niet via iDEAL afrekent. Als je betaling bij Sanoco binnen is, worden de voorradige goederen direct verstuurd. Voor niet voorradige goederen moet je rekening houden met de levertijd die op de site vermeld staat. De levertijd is indicatief en wordt aangegeven in werkweken. Meer weten? Bel ons.

Onze klantenservice zorgt er voor dat jouw orderstatus, orderhistorie, prijslijst en aanvullende technische informatie 24 uur per dag on-line beschikbaar is. Alle artikelen worden weergeven in de voor jou bekende Sanoco artikelnummers en je hebt toegang tot technische tekeningen in Autocad en aanvullende informatie in PDF. Hoe makkelijk kan het zijn?

Hoe werkt onze retourprocedure?

Alle informatie over onze retourprocedure kun je terugvinden op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice: sanoco@sanoco.com

Betaling en voorwaarden

Leveringen geschieden conform onze leverings- en betalingsvoorwaarden. Deze zijn gedeponeerd bij de griffie van de arrondissementsrechtbank te Roermond gedateerd 12 Januari 1995 onder nr. 13/1995. Deze voorwaarden zijn in te zien op de pagina Algemene voorwaarden.

Hoe gaat Sanoco om met jou persoonlijke gegevens?

Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het juist verwerken van de door jou aangevraagde artikelen bij Sanoco. Deze worden niet verstrekt aan derden.

Contact

Waar kun je ons bereiken?

Sanoco Gevelsystemen
Nieuwhuisweg 3
NL-5804 AN Venray
Tel: +31 (0)478 - 519 770
Fax: +31 (0)478 - 519 775
E-mail : sanoco@sanoco.com
www.sanoco.com


Kom je er niet helemaal uit? 

Neem dan gerust contact op; dan kijken we er gezamenlijk even naar!


Neem contact op